Boek: De moeilijkste mens om mee om te gaan ben ikzelf

De moeilijkste mens om mee om te gaan ben ikzelf

de interactie tussen ik en mijn ego
JanWillemKirpestein_boek_Ik-en-mijn-EgoMaskers af. Wie bent u echt? … Een vaak gestelde vraag op de werkplek, in liefdesrelaties en in bestuurlijke verhoudingen. Wilt u werkelijk laten zien, wie u écht bent? Durft u uw masker af te gooien en kwetsbaar te zijn te midden van collega’s of concurrenten? En als u dat al doet, is dit dan een voordeel voor u of juist een nadeel? En weet u eigenlijk zelf wel wie u bent? Zijn de meeste mensen voor zichzelf uiteindelijk niet een groot raadsel? In de meeste grote religies zit dat element van de mens als raadsel verstopt. Zoals in een oud joods gebed van koning David, beschreven in de Bijbel: ‘Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken.’ In dit zeer persoonlijke boek zoekt Jan Willem Kirpestein naar de juiste balans tussen u en uw ego.

Bestel bij Bol.com