Boek: In naam van de natuur

In naam van de natuur

Over duurzame ontwikkeling, leiderschap en persoonlijke verandering

SHMC_In-naam-van-de-natuurDuurzame ontwikkeling staat in de belangstelling. Vooral sinds Al Gore klimaatverandering als een global issue op de politieke agenda heeft gezet, ontstond er een wereldwijde discussie. Niet alleen natuurbeschermers, maar ook leiders in het bedrijfsleven beseffen steeds sterker: we staan op een kruispunt in de ontwikkeling van het leven op aarde; verstrekkende veranderingen zijn onvermijdelijk.

Radicaal nieuwe visies op het leven zijn noodzakelijk, maar dat vergt een cultuuromslag en nieuwe waardeoriëntaties. In dit boek zijn interviews opgenomen met prominente denkers en doeners op het gebied van duurzaamheid en business spiritualiteit. Herman Wijffels, Herma van der Weide, Cees Veerman, Evelyn Tucker, Peter Blom, Hans Boot, Louke van Wensveen, Jan Willem Kirpestein en Ian Player geven hun visie op leiderschap in relatie tot duurzame ontwikkeling en persoonlijke transformatie.