Leiderschapsreis Chartres 2020

JwKirpestein. Reis naar Chartres 2020GA MET ONS MEE NAAR CHARTRES. DE LANGSTE REIS

Beleef samen met ons de kathedraal van Chartres. Er zal alle ruimte zijn voor je eigen reis, letterlijk en figuurlijk. Maar wij zijn beschikbaar om uitleg te geven, te inspireren, en te delen wat we zelf op onze langste reis hebben geleerd.

De eerstvolgende reizen waarop kan worden ingetekend staan gepland voor weekenden in juni en oktober 2020: 26-28 juni en 9-11 oktober. We beginnen het programma telkens in de kathedraal van Chartres op vrijdag om 17.30 uur en eindigen dat tot op zondag om ca. 12.30 uur.

PDF_Icon Meer informatie: Ga met ons mee naar Chartres. De langste reis.

In 2016 waren wij twee dagen in de kathedraal van Chartres. Dat was een bijzondere ervaring voor hoofd en hart. Eenmaal weer thuisgekomen bedachten we dat we onze kennis en ervaring ook met anderen zouden moeten delen. Inmiddels doen we dat nu al weer eenaantal jaren met kleine reisgezelschappen. De reacties van de deelnemers zijn zonder uitzondering positief. Religieus of juist niet, theoloog of ‘leek’, historicus of kunstenaar, we horen hen allemaal hetzelfde reageren, stil van verwondering. Bart en Jan Willem