Wie reist er met ons mee…

Verhaal in chartresWie reist er met ons mee? Kom op verhaal in Chartres.
Beleef samen met ons de kathedraal van Chartres. Er zal alle ruimte zijn voor je eigen reis, letterlijk en figuurlijk. Maar wij zijn beschikbaar om uitleg te geven, te inspireren, en te delen wat we zelf op onze langste reis hebben geleerd.
Datum: 27 april – 29 april 2018

PDF_Icon Meer informatie: Wie reist er met ons mee? Kom op verhaal in Chartres.

 

In augustus 2016 waren Bart Gijsbertsen en ik twee dagen in de kathedraal van Chartres. Dat was een bijzondere ervaring voor hoofd en hart. Eenmaal weer thuisgekomen bedachten we dat we onze kennis en ervaring ook met anderen zouden moeten delen. Daarom deze uitnodiging. Wie willen met ons mee naar Chartres? Een verblijf van twee dagen dat we echter graag zetten in het kader van ‘de langste reis’.