Leiderschapsreis Chartres 2022

JwKirpestein. Reis naar Chartres 2020MEDITATIEVE REIS NAAR CHARTRES. HOE KOM IK THUIS?

Luisteren, leren, mediteren op grond van de bijzondere taal van deze kathedraal.
Wie reist mee…

Beleef samen met ons de kathedraal van Chartres. Er zal alle ruimte zijn voor je eigen reis, letterlijk en figuurlijk. Maar wij zijn beschikbaar om uitleg te geven, te inspireren, en te delen wat we zelf op onze langste reis hebben geleerd.

De eerstvolgende reis waarop kan worden ingetekend staan gepland voor een lang weekend in oktober 2022: donderdag 13- zondag 16 oktober. We beginnen het programma telkens in de kathedraal van Chartres op donderdag om 17.30 uur en eindigen dat tot op zondag om ca. 12.30 uur.

PDF_Icon Meer informatie: Ga met ons mee naar Chartres. Hoe kom ik thuis.

In 2016 waren wij twee dagen in de kathedraal van Chartres. Dat was een bijzondere ervaring voor hoofd en hart. Eenmaal weer thuisgekomen bedachten we dat we onze kennis en ervaring ook met anderen zouden moeten delen. Inmiddels doen we dat nu al weer eenaantal jaren met kleine reisgezelschappen. De reacties van de deelnemers zijn zonder uitzondering positief. Religieus of juist niet, theoloog of ‘leek’, historicus of kunstenaar, we horen hen allemaal hetzelfde reageren, stil van verwondering. Bart en Jan Willem